(VIDEO) Minuta humori | “Kunati i shokut Xhemal”!

0
1088

 

MINUTA HUMORI
“Kunati i shokut Xhemal”
Shkruar nga Paulin Selimi dhe interpretuar nga aktoret e estrades se Shkodres: Zef Deda; Zyliha Miloti; Drande Xhaj; Tano Banushi; Katrina Biga; Rita Ndoci; Besnik Cinari

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply