(VIDEO) Minuta muzikore | Violeta Zefi në këngë!

0
118

ZERA TE ARTE | KENGETARE TE HARRUAR TE SE SHKUARES!

Disa minuta me kengetaren shkodrane, Violeta Zefi

1 – Kooperativisteve te Kemishtajt
Muzika: Shpetim Kushta
Teksti: Isuf Nelaj
Interpretuar ne Festivalin e 14-te ne RTSH

LINKU I VIDEOS SI ME POSHTE:

https://www.patreon.com/posts/kengetare-te-ne-105791421?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

2 – Dasem ne fshat
Muzika: Agron Xhunga
Teksti: Ismail Kadare
Interpretusr ne Festivalin e 14-te ne RTSH

O tek obori i nuses tone
o vene e vine krushq e dasmore
Kercen dahirja e hidhet vallja
ce tundin shamine keta djem e vajza

Martohet mesuesja nje traktorist merr
me urim gjithe fshati\ ne kete feste
mesuesja po martohet o me traktorist
gezon i gjithe fshati socialist

Kengen e percjellin lart
pylli edhe mali i larte
vallen sec e hedhin sot
grate edhe burrat tok
po gezon i gjithe fshati
dhe uron ne kete feste

LINKU I VIDEOS SI ME POSHTE

https://www.patreon.com/posts/kengetare-te-ne-105791421?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet per komunitetin online qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply