(VIDEO) Muzikë filmash (Sokol Shupo)!

0
961

 

Muzike filmash shqiptare, prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re” nen kompozimin e Sokol Shupos.

Kolona zanore te:

“Ata ishin kater” / “Keshilltaret” / “Shirat e vjeshtes” dhe “Pas vdekjes”

Video u montua nga “Kinematografia Shqiptare” (siglat hapese te filmave te lartpermendur) – shkurt 2021

___________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply