(VIDEO) “Ndodhitë e Çufos”!

0
1187

 

FILMA VIZATIMOR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Ndodhite e Cufos”
Skenari: Gaco Bushaka
Regjia dhe vizatimet: Vlash Droboniku
Operator: Tomi Vaso

Kompozitor: Limos Dizdari
Montazhiere: Peri Mato
Operatore zeri: Flora Uka
Redaktor: Luan Rama

Zerat e aktoreve:
Eva Pellumbi
Mirketa Cobani
Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” – 1982

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here