(VIDEO) “Në Festivalin e Varshavës”!

0
661

Dokumentare i Kinostudios “Shqiperia e Re”
Prodhim i vitit 1955
Operator: Jani Nano dhe operatore Sovjetike
Bashkëpunëtorë: Xhanfise Keko, Koco Tollko
Shenime: Ne festivalin e V te rinise ne Varshave.
Regjia: Ilo Pando
Skenari: Sofokli Afezolli
Muzika: –
Kohëzgjatja: 22 min


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply