(VIDEO) “Në Institutin e Lartë të Arteve”!

0
528

 

NE INSTITUTIN E LARTE TE ARTEVE
Përshkrimi: Pamje e Tiranes, njerez duke ecur ne rruge. Studentet duke shkuar per ne institut. Pamje e godines se institutit te larte te Arteve. Studentet e dramatikut duke bere ushtrime plastike. Ora e te folurit skenik. Studentet duke bere grim. Ne skene studentet duke vene “Vitet e para”. Vjen Pandi Raidhi dhe ndjek venien ne skene. I ben verejtje studenteve, sinkron. Studenti i skenografise duke zgjedhur dekoret e pjeses. Studentet ekzekutojne nje fragment. Ne studion e skluptures. Studenti duke punuar portretin e Fran Ndue Ivanajit. Heroi duke drejtuar anien. Pamje e studiove te ndryshme. Alarm, studentet ne stervitje. Studenti i piktures Anastas Kostandini ne stervitje dhe ne studio duke pikturuar. Tablloja e studentit.

Pamje e studios se pllakatave. Studente dhe pedagoge duke punuar. Pamje e pllakatit te hoteli i madh te Tiranes. Studentet e deges se tekstileve duke bere modelet e tyre. Ne punishten e qelqit studentet duke bere praktiken. Ne fabriken e qelqit Kavaje punetoret duke diskutuar dipllomat e studenteve te deges se qelqit. Studenti duke folur. E urojne punetoret. Studentet duke studiuar naten ne biblioteken e shkolles. Gazmend Mullai duke i rene pianos. Pamje e maleve te Librazhdit ku ai ka bere stazhin. Valltare duke kercyer. Gazmendi duke kompozuar “Jehonen e maleve”. Orkestra e studenteve duke ekzekutar “Jehona e maleve”. Pamje e jashtme e institutit te larte te Arteve.

Bashkëpunëtorë: Elpiniqi Coja
Shenime: Filmi eshte realizuar nga studentet e kursit pasuniversitar te kinematografise.
Regjia: –
Skenari: –
Muzika: –
Producent:
Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1977
Kohëzgjatja: 14 min.


____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply