(VIDEO) “NJË BUST PËR TETO OLLGËN”!

0
1599

Dokumentar i shkurter qe flet rreth Tushemishtit, vendit ku u xhirua filmi “Zonja nga qyteti” dhe ne vecanti ngritjen e nje busti ne kujtim te aktores se madhe, te paharruares Violeta Manushi “Artiste e Popullit” & “Mjeshtere e madhe” .
Dokumentari eshte realizuar nga Vizion + channel, disa kohe para ngritjes se bustit.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply