(VIDEO) “NJË ZONJË NË NJU JORK”

0
1204

“NJE ZONJE NE NEW YORK” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Telekomedi nga Albana Melyshi dhe Sheri Mita
Interpretojne:

Xhuljeta Kulla, Vasillaq Vangjeli, Met Bega; Mariana Kondi, Rita Lahti, Xhevair Zeneli ; Sheri Mita.
Ne realizimin e kesaj komedie ndihmuan Misioni Shqiptar prane OKB


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply