(VIDEO) “PËRJETËSI”

0
1016

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Përshkrimi:

Varret e deshmoreve. Statuja. Shkalle. Nje djale me lule. Fotografi partizani. Lule. Babai dhe djali. Fotografi shtepia e partise. Enver Hoxha dhe çeta partizane. Qemal Stafa, Kajo Karafili, ylli, okupatori, masakra. Partizane ne lufte. Pasojat e luftes. Partizanet luftojne. Roberit e luftes. Partizanet takohen. Fitore. Statuja e varrezave te deshmoreve. Lule, varre. Nje grua. Femijet lozin. Lule. 1 Maji. Tirana, azotiku, fushat e Shqiperise. 1 Maj. Enver Hoxha ne tribune. Parakalim. Serat, pejsazhe, tunele, punetore. Shpjegohet mesim, violine. Metalurgjia, rafineria. 1 Maj. Hidroçentrali, stervitje ushtarake, aviona, flamuj, statuja, varre, roje nderi dhe kurora. Nderojne Ramiz Alia, Petro Dode, Xhaferr Spahiu, Shefqet Peçi. Populli vendos lule. Vizitore. Statuja.

Filmi shoqerohet me muzike dhe te rrahura zemre. 201,70m .
Redaktor: Kujtim Gjonaj

Operator: Dhimiter Anagnosti

Bashkëpunëtorë: Manushaqe Halili
Regjia: Dhimiter Anagnosti
Skenari: Dhimiter Anagnosti
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1974
Kohëzgjatja: 7 min.

_______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.