(VIDEO) Pjeter Gjoka – “Plaku i urte Dokzboru” | Fragmente nga drama “Arturo Ui”!

0
1296

 

Pjeter Gjoka – Artist i Popullit (1912 – 1982)
———————————-
Pjese nga drama e Brehtit, “Arturo Ui”.
Skena: Plaku i urte Dokzboru.
Aktoret: Pjeter Gjoka; Gjovalin Gjoka dhe Shkelqim Basha.

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply