(VIDEO) “Pleqtë e Krujës” | Kolazh këngësh!

0
484

 

GURRA POPULLORE
“Pleqte e Krujes” ne nje kolazh kengesh para viteve 90-te.

Grupi karakteristik dhe shume i mirenjohur i “Pleqve te Krujes” ne nje kolazh kengesh nga repertori i tyre popullor.

________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here