(VIDEO) “Po martojmë Malon”!

0
4530

Nje nder skecet qe ka hyre ne historine e humorit shqiptar ka qene edhe ky i shkruar me mjeshtri nga Pellumb Kulla dhe interpretuar po aq me mjeshteri nga aktoret e estrades se Fierit, protagonitet Arqile Lipe e Todi Llupi.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply