(VIDEO-PROFIL) ANITA TAKE (1934-2017)

0
970

Shikojeni videon e plote duke klikuar mbi linkun si me poshte

https://www.patreon.com/posts/anita-take-zeri-96071660?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link
HOMAZH | ANITA TAKE (1934-2017)
Video profil, dedikuar artistes se madhe , ikones se muzikes.
Kolazh kengesh te ndryshme nga repertori i gjere i saj.
Nderim dhe respekt!

Mjekut

Shoqes sime

Letren tende pres

Pse qendron larg

Te dashuroj

Ne zemer ty te kam

S`te fal

Te dua

Kujtimet e studentit

Nena

Qesh perseri

Shikojeni videon e plote duke klikuar mbi linkun si me poshte

https://www.patreon.com/posts/anita-take-zeri-96071660?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

_____________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply