VIDEO PROFIL | PAVLINA MANI – YJE TË SKENËS!

0
1180

Pjesa e 1-re

 


 

Pjesa e 2-te

 

YJE TE SKENES | VIDEO PROFILE ARTISTESH
Pavlina Mani
Kolazh me interpretime te ndryshme te aktores ne teater e film.
Role te misheruara nga artistja e shquar e skenes dhe ekranit shqiptar ne vite.


________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here