(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | AISHE STARI!

0
1290

 

YJE TË SKENËS | AISHE STARI!
Video profil i artistes se mirenjohur. Kolazh me interpretime te ndryshme ne film dhe komedi.

_________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply