(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | ALBERT VERRIA (1936-2015) – BATUTAT!

0
2197

 

YJE TE SKENES SHQIPTARE | PROFIL!
Kolosi i skenes shqiptare, “Kapedani” i kinematografise Albert Verria nepermjet batutave te ndryshme dhe argetuese nga filmat shqiptar.

“Koncert ne v. 36”; “Ne fillim te veres”; “Kapedani”; “Perse bien keto daulle”
“Brazdat”; Operacioni “Zjarri” si dhe mjaft te tjera ne kete video kolazh ne nderim e respekt te kesaj figure te permasave te medha te artit skenik.

 

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply