(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | ALEKSANDER POGAÇE!

0
2434

 

VIDEO PROFIL – YJE TE SKENES!
Dedikuar aktorit Aleksander Pogace (1943-2016) .
Interpretim ne filmin “Mengjeze te reja” si dhe nje kolazh me foto nga karriera e tij artistike.

____________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply