(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | BESA IMAMI (1928-2014)

0
1736

 

YJE TE SKENES SHQIPTARE
Besa Imami (1928-2014)
Nje video simbolike, fotokolazh me rolet dhe interpretime te ndryshme te aktores.

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply