(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | ESMA AGOLLI (1928-2010)

0
2202

Yje te Skenes Shqiptare | Video Profil!

Esma Agolli (1928-2010)
Kolazh me interpretime te ndryshme te aktores ne filmin shqiptar.
Nderim dhe respekt!

____________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here