(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | FERIAL ALIBALI (1933-2011)

0
1421

 

YJE TE SKENES | VIDEO PROFILE!
Ferial Alibali (1933-2011)
Fragmente nga radiodramatizimi “Gjenerali i ushtrise se vdekur”, dhe nga filmi “Malet me blerim mbuluar”, si dhe nje fotokolazh nga interpretimet e ndryshme te aktores se Teatrit Popullor!

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013 – 2022


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply