(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | LUAN QERIMI (1929-2018)

0
859

 

VIDEO PROFIL | YJE TE SKENES!
Luan Qerimi (1929-2018)
Interpretime dhe foto te aktorit te shquar te skenes dhe ekranit shqiptar.

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here