(Video Profil) Yje të skenës | Marie Logoreci (1920-1988)

0
1022

VIDEO PROFIL – YJE TE SKENES SHQIPTARE!
Marie Logoreci (1920-1988)

Aspekte nga karriera e nje artisteje te madhe si dhe nje kolazh me interpretime te ndryshme te saje ne film e teater.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply