(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | MELPOMENI ÇOBANI (1928-2016)

0
1740

 

YJE TE SKENES – VIDEO PROFIL!
Melpomeni Cobani
Ne kujtim te aktores veterane te teatrit dhe estrades!
Sekuenca me interpretime ne filmin shqiptar.


_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply