Video Profil – Yje të skenës | Rabie Hyka!

0
1269

YJE TE SKENES SHQIPTARE | RABIE HYKA
Nje kolazh me interpretime te aktores se teatrit te estrades se Tiranes dhe njekohesisht te kinematografise shqiptare.

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply