(VIDEO PROFIL) YJE TE SKENES | SANDER PROSI (1920-1985)

0
1031

 

YJE TE SKENES | SANDER PROSI
Profil i nje artisti te madh.

“Nderi i Kombit” & “Artisti i Popullit” ne panteonin e pavdeksise.
Ikona e aktrimit shqiptar! Foto kolazh nga rolet e misheruara ne teater e film.
Nderim dhe respekt!

______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply