(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | SHERI MITA (1943-2012)

0
1649

YJE TE SKENES | PROFIL!
Sheri Mita (1943-2012)

Foto kolazh me rolet e artistit te madh. Aktor, regjisor, dramaturg.
Nderim dhe respekt!

________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here