(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | STAVRI SHKURTI (1927-1998)?

0
2234

 

YJE TE SKENES | STAVRI SHKURTI (1927-1998)
Fotokolazh me rolet e interpretuara nga aktori korcar Stavri Shkurti, ne filma dhe teater. Nderim dhe respekt!!!

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply