(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | VANGJUSH FURRXHI (1943-2001)

0
1403

YJE TE SKENES | VANGJUSH FURRXHI (1943-2001) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

YJE TE SKENES SHQIPTARE
Vangjush Furrxhi (1943-2001) Artist i popullit.
Foto kolazh me rolet dhe karriera artistike e aktorit te shquar.

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here