(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | VIOLETA SEKUJ!

0
983

 

VIDEO PROFIL – YJE TE SKENES
Violeta Sekuj, mbreteresha e hekurt tek “Gjaku i Arberit”
Aktore , regjisore e Teatrit “Migjeni”, Shkoder.
Interpretime te ndryshme ne film dhe teater.

Foto galeri ne rolin e mbretereshes ne dramen “Gjaku i arberit”!

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply