(VIDEO) PROGRAM MUZIKOR | ALEKSANDËR LALO (1949-2017)!

0
1156

Program muzikor .
Kenge te ndryshme kompozime te maestro Aleksander Lalo

 

Vajza me balone – Rozeta Doraci
Vajza dhe kompozitori – Suzana Qatipi
Gezimin mbajme ne zemer – Kujtim Kamberi
Shoke jete – Aferdita Laci
Grure dhe kenge – Elida Shehu
Cuca malesore – Liljana Kondakci
Kur jemi bashke te dy – Luan Zhegu
Shoqe te nje udhe – Irma Libohova

Data e publikimit: prill 2020
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply