(VIDEO) SPEKTAKEL HUMORI | MET BEGA DHE MARIANA KONDI!

0
1093

Spektakel humori ne naten e nderrimit te viteve me dy aktoret e mrekullueshem te estrades se Tiranes, i paharruari Met Bega dhe Mariana Kondi, nje dyshe e perkryer e humorit shqiptar.
Shikim te kendeshem !


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply