(VIDEO) SPEKTAKLI “SË BASHKU ME KOÇON”

0
496

“SE BASHKU ME KOÇON”
Keshtu quhet nje spektakel me humor dhe kenge organizuar apostafat kthimit nga Amerika, ne dhjetor 2000, te artistit te kompletuar Koco Devole.

Nga “Guva e qete” – Tirane
Producent : RTSH – TV KOHA – Dhjetor 2000
Skenari: Filip Cakuli
Drejton: Agron Llakaj
Redaktor: Engjell Ndocaj
Regjisor: Dhimiter Gjoka

Me pjesemarrjen ne kete variete` te shume aktoreve te humorit te kohes nga Tirana, Shkodra, Korca, Vlora etj.


______________
Mundesuar nga Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply