(VIDEO) Teatri “Ezopi – Dhelpra dhe rrushtë”

0
370


 Teatri “Ezopi – Dhelpra dhe rrushte”
Interpretojne aktoret e Teatrit Kombetar
Regjia: Dhimiter Pecani (A.M)
Skenografia: Agim Zajmi (A.P)
Grimi: Zhaneta Petushi
Parrukiere: Suzana Pecani

Kadri Roshi……Ezopi
Luiza Xhuvani……Klea
Andon Qesari …….Ksanti
Merita Zoto…….Meli
Ferdinand Radi…..etiopasi
Vangjel Toce……Agnostos

Rivenie ne skene ne vitin 1991
Premiera e kesaj shfaqje u be me 22 qershor 1961

     

     

     

     

       

   __________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Teatri Kombetar Shqiptare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here