(VIDEO) Teatri “Nata e dymbedhjete”!

0
368

____________________

(Vazhdimi i teatrit si me poshte)

 

“Nata e 12-te”, nje komedi e autorit te mirenjohur boteror Uiljam Shekspir.
Perkthyer nga origjinali nga Vedat Kokona
Regjisor: Piro Mani (A.P)
Skenograf: Agim Zajmi (P.P)
Grimi: Eleni Toroveci
Paruket: Mimoza Gjoni
Regjia televizive: Ilir Bega
Muzika: Rikard Jorganxhi

Interpretet:
Duka Orsini………Ahmet Pasha
Viola dhe Sebastiani…….Roza Anagnosti (A.M)
Kontesha Olivia…….Pavlina Mani
Sir Tobi……….Fadil Kujovsa
Sir Andrew…….Agim Qirjaqi
Malvolio……….Robert Ndrenika (A.M)
Gaztori ……..Shkelqim Basha
Kapiteni i anijes se 1-re ………Fitim Makashi
Fabiani…………….Pandi Siku
Maria…………Yllka Mujo
Valentini………….Vasjan Lami
Kurioja………Gjergji Gjika
Kapiteni i anijes se 2-te………..Tomorr Guce

Aktore te tjere:
Andon Koco / Leka Sefla

_____________________
Mundesoi per artedashesit shqiptare on line: Kinematografia Shqiptare, nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply