(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | ÇËSHTJA E BLERTËS!

0
1577

 

TEATRI NË EKRAN | ÇËSHTJA E BLERTËS!
Drame nga Fadil Kraja

Interpretojne aktoret e Teatrit “Migjeni”, Shkoder
Paskualina Gruda
Ndreke Prela
Tinka Kurti
Bep Shiroka
Ymer Bala
Vitore Nino
Tonin Ujka
Agron Dizdari
Bruno Shllaku
Enver Hyseni
Shpresa Garuci
Eduard Geci
Mirjam Bruceti
Ana Gjini
Kujtim Metani
Shaban Duli

Inspektor skene: Ismet Shkreli
Piktor ekzekutiv: Agim Kadillari
Rrobaqepsi: Sule Hyseni
Rekuizitjere: Shaqe Pepa
Mjeshtra dekori: Eqerem Kastrati dhe Gjovalin Toni
Kompozitor: Zef Coba
Regjia dhe dekori: Serafin Fanko “A.P”

Realizimi televiziv:
Grimi: Muharrem Asllani
Titrat: Donika Gjebrea
Kameramanet: Andrea Murra / Apollon Kazazi / Danail Tole
Regjia: Niko Kanxheri
Shfaqur ne Tvsh – Tirane 1985

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply