(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | “I SËMURI PËR MËND”!

0
1258

KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE (KANALI 2 NE YOUTUBE)


 

SHIKOJE VIDEON E PLOTE NGA KANALI YNE NE DAILYMOTION

TEATRI NE EKRAN

Komedia “I semuri per mend”

Interpreton trupa e teatrit “Aleksander Moisiu” Durres!
Nikolin Xhoja (A.P) – Aroani
Engjellushe Xhixho – Belina
Violeta Dede – Anxhelika
Enkelejda Laze – Luizona
Teodor Rupi – Beraldi
Edmond Agolli – Kleanti
Mirush Kabashi – Dr Diafarys
Pellumb Decolli – Thoma Diafarys
Sulejman Kokomani – Zoti Pyroon
Xhoxhi Xhixho – Zoti Bonefua
Kico Veci – Zoti Fleran
Filika Dimo – Tuaneta
si dhe te tjere: Naim Dajci; Vladimir Garo;

Skenografia: Zef Ujkaj
Regjia skenike: Sokrat Mio (A.M) & Enver Plaku
Regjia televizive: Kujtim Mecaj
Grimi: Muharrem Asllani

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply