(VIDEO) TEATRI NË EKRAN “KARNAVALET E KORÇËS”

0
1627

 

TEATRI NE EKRAN | KARNAVALET E KORCES!

Komedia e shkruar nga Spiro Comora dhe interpretuar nga aktoret e Teatrit Popullor.

Violeta Manushi; Ilia Shyti ; Antoneta Papapavli; Roland Trebicka; Gjon Karma; Liza Vorfi; Marika Kallamata; Yllka Mujo; Mimika Luca; Edmond Budina dhe te tjere

Grimi: Ermini Kotini ; Llazi Knuti______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here