(VIDEO) TEATRI NE EKRAN | LIDHUR SI FISHEKË GJERDANI!

0
1230

 

TEATRI “LIDHUR SI FISHEKE GJERDANI”
Interpretone trupa e teatrit dramatik “Petro Marko”, Vlore.

Drame nga Bashkim Kozeli
Interpretojne: Kadri Roshi (A.P), Liza Laska (A.M), Agim Shuke, Vasillaq Godo, Adem Gjyzeli, Albert Verria etj.

Muzika: Kujtim Laro
Skenografia dhe kostumet: Sabaudin Xhaferri
Regjisoret: Pjeter Gjoka (A.P) dhe Lazer Filipi (A.M)

______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply