(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | “LUMI I VDEKUR”!

0
2027


SHIKOJENI TEATRIN NE DAILYMOTION


 

(VAZHDIMI I TEATRIT SI ME POSHTE)

 


 

TEATRI NE EKRAN | “LUMI I VDEKUR”!
Dramatizim nga Kudret Velca simbas romanit me te njejtin emer te Jokov Xoxes

Interpretojne aktore te Teatrit Popullor
Reshat Arbana; Robert Ndrenika; Besa Imami; Prokop Mima; Petraq Xhillari; Tomor Guce ; Shkelqim Basha; Ilia Shyti; Margarita Xhepa; Roza Anagnosti (Xhuxha); Gjon Karma; Pandi Siku; Mimika Luca; Ahmet Pasha; Anastas Kristofori; Luan Qerimi; Ndreke Shkjezi; Sulejman Dibra; Roland Trebicka; Gjovalin Gjoka; Lazer Filipi; Marka Kallamata; Avni Resuli; Xhemil Tagani; Antoneta Papapavli; Drita Pelinku; Esma Agolli; Edmond Budina; Liza Vorfi etj.

Kompozitor: Limoz Dizdari
Skenografia: Agim Zajmi dhe Fatbardh Marku
Regjisore: Drita Agolli
Regjia televizive: Albert Minga

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply