(VIDEO) TEATRI NE EKRAN | “PJATA PREJ DRURI”

0
2526

 

Teatri ne ekran | “Pjata prej druri” (2005)

Skenari nga Edmonud Morris
Regjia: Gezim Kame
Skenografia: Kristo Cala
Interpretojne aktoret e Teatrit Kombetar.

Sulejman Pitarka (A.P); Rajmonda Bulku; Agim Qirjaqi; Luftar Paja; Bujar Asqeriu; Ervin Culi; Marjeta Ljarja; Ahmet Pasha
Ne rolin kryesor dhe te fundit te karrieres se tij, Sulejman Pitarka.

__________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply