(VIDEO) TEATRI NE EKRAN | “SHI NE PLAZH”!

0
3633

 

TEATRI NE EKRAN | “SHI NE PLAZH”!
Shi në plazh është njëra nga komedite brilante dhe te arrira .
Shkruar nga Teodor Laço ne 1984.
Vene ne skene nga trupa e Teatrit Popullor
Regjisor: Gëzim Kame,
Muzika: Aleksander Lalo

INTERPRETOJNE
Robert Ndrenika,
Vera Zheji,
Elvira Diamanti,
Birce Hasko,
Viktor Zhusti,
Agim Shuke,
Mimika Luca
Ermira Gjata
Gjinovefa Rredhi

_____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply