(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | “VALSI I TITANIKUT”!

0
581

TEATRI NE EKRAN | “VALSI I TITANIKUT” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

TEATRI NE EKRAN | “VALSI I TITANIKUT”
Nga: Tudor Mushatesku
Realizuar ne vitin 1991
Regjia: Alfred Bualoti dhe Andon Qesari
Skenografia: Shaban Hysa
Muzika: Vladimir Kotoani
shqiperuar nga Dionis Bubani

Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor.
spirake…..roland trebicka (A.M)
dacia…..roza anagnosti (A.M)
kiriakica…..violeta manushi (A.P)
miza……..ina gjika
xhena……..luiza xhuvani
trajani……..andon koco
dinu………ilir bezhani
stemetesku……leka sefla
redulesku…..vamgjel toce
prokopiu……..fadil kujovska
sherbysja,,,,,,,,diana aliaj
guvernantja……luljeta hoxha
fotografi…….enver dauti
nje muzikant……lazer vlashi

__________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here