(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | YLLI PA EMËR!

0
955

TEATRI NE EKRAN
Ylli pa emer.
Interpretojne aktoret e Teatrit Kombetar.
Eva Alikaj; Agim Qirjaqi “A.M”; Ndricim Xhepa “A.M”; Merkur Bozgo; Natasha Sela…dhe me pjesemarrjen e Robert Ndrenikes “A.P”! Regjia: Hervin Culi.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply