(VIDEO) Telekomedia “Mirela”!

1
1125

TELEKOMEDIA MUZIKORE “MIRELA”
Prodhim i Radiotelevizionit Shqiptar – TVSH, 1988
Skenari dhe regjia: Leka Bungo
Operator: Pali Kuke
Kompozitor: Aleksander Lalo
Autor i vargjeve: Jorgo Papingji

Telekomedi muzikore
Interpretojne aktoret e Teatrit te Estrades Tirane
Shpresa Berdellia; Agim Bajko; Vasillaq Vangjeli; Veli Rada
Marjana Kondi; Rabije Hyka; Vegim Xhani; Xhemal Myftiu; Bakie Baboci; Mexhide Pici; Marta Burda; Rrok Dajci etj
Kengetaret: Irma Libohova, Luan Zhegu,
Drejtor filmi: Xhevdet Lozi

_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 COMMENT

Leave a Reply