(VIDEO) Telereportazhi “Një film i munguar”

0
581

 

Telereportazhi “Një film i munguar”
Kushtuar filmit per femije qe mungon sot spektatorit shqiptar dhe ne vecanti atij te femijeve. Ne qender eshte regjisorja e madhe e ketij filmi Xhanfize Keko

Skenari: Namik Ajazi
Kamera: Ardjan Kamberi
Montazhi: Edlira Dermani

MEDIA VISION DHE TVSH – Televizionishqiptar

_____________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply