(Video) Timo Flloko në rolin e Kabos. Kalimi i lumit me not!

0
967

Sekuenca nga filmi “Malet me blerim mbuluar”.
Skena “Ura”!

Kalimi i lumit me not nga kolosi i aktrimit shqiptar Timo Flloko eshte nje nder skenat me te arrira ne kinematografine tone, pse jo e denje per te hyre ne historine e kinemase boterore, me plote goje dhe pa ekzagjerim nje skene qe thuajse ka dale nga ndonje film hollivudjan me aktoret Marlon Brando apo Paul Newman……dhe jo nga Kinostudio “Shqiperia e re”!

Ja pra perse filmat shqiptar te Kinostudios qendrojne akoma me lart edhe sot kur teknologjia ka arritur zhvillimin me te madh dhe eshte pikerisht kjo teknologji qe e ka humbur origjinalitetin e filmit.

Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply