(VIDEO) “TINKA” !

0
788

“Tinka”
Film dokumentar kushtuar aktores se madhe Tinka Kurti – Artiste e Popullit. 2003 – Televizioni Publik Shqiptare – RTSH
Nga Esat Teliti

Skenari: Agron Cobani dhe Esat Teliti
Operator: Besnik Shima
Operator zeri : Bashkim Balla
Mjeshtre montazhi: Fedra Rama
Regjisor: Esat Teliti

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here