(VIDEO) Filmi dokumentar “Ushton metalurgjia”!

0
1172

Filmi dokumentar “Ushton metalurgjia”!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Ushton metalurgjia
Përshkrimi: Panorame e Metalurgjise. Te rinjte duke hyre ne sallen e koncertit te madh qe u dha ne perfundim te Kongresit te 7-te Rinise. Hapja e koncertit. Kori duke kenduar. Vaçe Zela kendon sinkron. Te rinjte duke punuar ne aksione te ndryshme. Duket ne salle Kristo Jorgji duke degjuar. Kendon Luan Zhegu sinkron dhe Ema Qazimi sinkron. Pamje e çelikut qe rrjedh nga Metalurgjia.

Delegatet duke degjuar. Kendon Luan Sula sinkron. Valletaret duke kercyer.
Kendon Liri Rasha sinkron. Te rinjte duke pare.
Ne koncert marrin pjese dhe Mehmet Shehu, Hysni Kapo, Ramiz Alia, Rita Marko, Spiro Koleka, Qirjako Mihali, Lumturi Rexha.
Kendon Hysni Zela dhe Suzana Qatipi sinkron.
Kori duke kenduar. Kendon Albert Tafani sinkron.
Kendon Gaqo Çako sinkron. Artistet duke kercyer.

Duket Piro Mani duke pare. Kendon Vaçe Zela sinkron.
Vallja e rinise. Rita Marko, Piro Kondi, Hekuran Isai. Llambi Gegprifti duke degjuar me vemendje.
Mbyllja e koncertit me vallen dhe kengen e Enver Hoxhes.

Redaktor: Kujtim Gjonaj

Operator: Faruk Basha

Bashkëpunëtorë: Nazmie Sula
Regjia: Marianthi Xhako
Skenari: –
Muzika: –

Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1977
Kohëzgjatja
: 29 min

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.