(VIDEO) VIZATIMORËT “AUTOGOL” DHE “KUR SHEFI MERR FLAKË”!

0
567

(VIZATIMORE) AUTOGOL & KUR SHEFI MERR FLAKE from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Dy filma vizatimore te Kinostudios “Shqiperia e re”
“Autogol” dhe “Kur shefi merr flake”


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply