(VIDEO) VIZATIMORI “BREDHI MIDIS NESH”!

0
148

________________
FILMI VIZATIMORE “BREDHI MIDIS NESH”
Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” – 1983

Përshkrimi: Kafshet e vogla te pyllit, te bashkuara dhe te vendosura, i japin nje mesim te mire dhelpres, e cila mundohet te prishe festen e gezuar te vitit te ri.

Operator: Diana Diamanti

Piktor: Artan Maku

Montazhi: Mimoza Nano

Operator zeri: Fahri Jukniu
Regjia: Artan Maku
Skenari: Stavri Pone
Muzika: Spartak Tili
Producent: Kinostudio “Shqiperia e re”
Viti: 1983
Kohëzgjatja: 9 min.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here